• بازدید از منطقه فسیلی قره قوز جلفا
    👑توسط شرکت گوهرشناسی پارلا گوهر
    @MehrdadBanifatemeh
    🌐روستای قره گوزدر منطقه دره دیزاز توابع شهرستان مرند در استان آذربایجان شرقی و در بلندیهای   منطقه ی حفاظت شده ی کیامکی واقع شده است وبعد از  سه راهی زنوز حدود 12کیلومتر مانده به سه راهی جلفا در سمت راست جاده میباشد .این روستا در حدود 38سال پیش (بنابه گفته چند نفر از اهالی منطقه)بخاطر اشتغال اکثر مردان در شهرستان جلفاوهمچنین کمبود امکانات رفاهی متروکه گشته است و بهترین مسیر برای دیدن این روستای متروکه ، باید در کنار جاده اصلی از ماشین پیاده شده و راه دره را در اوایل راه طی کرد.و همچنین باید از کنار منبع آب گذشته و راه خاکی روستا را در پیش گرفت که در حدود پنج کیلومتر پیاده روی دارد
    این روستا که اکنون خالی از سکنه میباشد توسط کوههایی احاطه شده است و و راه صعب العبوری دارد که ورود به روستا را مشکلتر میکند . روستا دارای مناظر بینظیری میباشد .
    🎗️شرکت گوهرشناسی پارلا گوهر درخشان
    دفتر :آذربایجانشرقی مرند - میدان مادر اول خیابان گوارا
    تلفن دفتر: 04142263141
    www.ParlaGohar.com
    @ParlaGohar
    WhatsApp:
    989120487097

  • 🗻بازدید از چشمه گئچی قالاسی جلفا
    👑توسط شرکت گوهرشناسی پارلا گوهر
    @ParlaGohar
    🌐کوه گئچی قالاسی:
    تنها کوه‌ منفرد شهرستان‌ جلفا می‌باشد که‌ به‌ ارتفاع‌ 2050 متری‌ در 500 متری‌ جنوب‌ شرقی‌شهر جلفا واقع‌ شده‌ است‌ در بعضی از قسمتهای این منطقه سنگهای دگرگونی دیده می شود که در اثر نوعی از دگرگونی بنام دگرگونی همبری در حدود 38 میلیون سال قبل بوجود آمده است. جنس این کوه شامل مارن قرمز، ماسه سنگ و توف به سن ائوسن و همچنین ماسه سنگ، سنگ آهک ماسه ای با میانلایه هایی از آهک ماسه ای دارای فسیل نومولیت به سن پالئوسن می باشد.
    کوه آتشفشانی گئچی قالاسی در اواخر الیگوسن (38 میلیون سال پیش) فوران کرده است. در دامنه ی این کوه رگه های زیبایی از سنگ معدن مرمر سبز بوجود آمده است. فوران گدازه های این آتشفشان سنگهای آهکی اطراف این کوه را پخته و در طی زمان بلورهای درشتی از کلسیت (CaCo3) را بنام اونیکس (Onyx) ایجاد کرده است. در اصطلاح زمین شناسی به چنین حالتی دگرگونی مجاورتی (Contact Metamorphism) می گویند. در محل این معدن آب ترش و سرد و گازداری از اعماق زمین خارج می شود که در مسیر جاری شدن خود لایه های زیبایی از رسوبات آهندار قرمز و لیموئی را ایجاد نموده است. چشمه های تراورتن ساز در این منطقه باعث ایجاد ذخایر مناسبی از سنگ تراورتن شده اند.

     

     

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید